Foto: DELFI

Populārā pašmāju aktrise un pasākumu vadītāja Agnese Zeltiņa nesen pēc pāris Itālijā pavadītiem gadiem atgriezās Latvijā – dzimtenē viņa ne tikai atkal sākusi darboties savā pamata profesijā, bet arī pievērsusies rotu biznesam.

Lai gan iepriekš intervijās Zeltiņa stāstījusi, ka savas rotu līnijas veidošanai pievērsusies, jo vēlas, lai sievietes valkā bižutēriju, kas viņai pašai patīk, nesen viņa atklājusi arī kādu nepatīkamu piedzīvojumu, kas bijis liktenīgais pavērsiens.

Sarunā ar žurnālu OK! aktrise atklājusi, ka pirms gada Boloņā apzagts viņas dzīvoklis - kad viņa ar draugu pārvākusies uz Milānu, iepriekšējā mājvieta atstāta bez pieskatīšanas un kļuvusi par kārdinājumu garnadžiem.

"Mums no Boloņas dzīvokļa nozaga pilnīgi visu, kas bija vērtīgs un ko vēl nebijām paguvuši pārvest uz jauno dzīvesvietu. Mājā, kurā 50 gadus nebija bijusi neviena zādzība, ielauzās zagļi un aiznesa visas manas rotas.

Tur bija mans laulības gredzens, mans saderināšanās gredzens, viss, ko man tētis bija taisījis, viss, ko man bija dāvinājuši manu bērnu tēvi, pulksteņi - visa mana pagātne, pilnīgi viss, visdārgākais," atklāti par piedzīvoto stāstījusi Agnese.

No dzīvokļa aiznestas arī viņas drauga mantas, un kopējo zaudēto rotu un dārglietu vērtība sasniegusi vismaz 40 tūkstošus eiro.

"Es paliku bez nekā," atzinusi aktrise, bet pēc pirmā šoka viņa attapusies un nolēmusi, ka tā tam acīmredzot vienkārši ir vajadzējis notikt. Tā kā bez rotām viņa tālāko dzīvi nav varējusi iedomāties, bet aizvietot nozagtās mantas nav iespējams, viņa ar nejauši sastaptu cilvēku palīdzību sākusi veidot savu rotu kolekciju.

"Dīvaini sanāk - pirms gada man nozaga manas rotas, un tagad, re, pilna grīda ar manis pašas gatavotām! Varbūt Vsumā tomēr ir kāds līdzsvara likums?" intervijā žurnālam OK! pieļāvusi Zeltiņa, kura jau 22. novembrī plāno savas kolekcijas prezentāciju.  

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!