Foto: Privātais arhīvs
Bijusī modele Aija Tērauda (attēlā), kurai savulaik bijušas attiecības ar hokejistu Kārli Skrastiņu un volejbolistu Aleksandru Samoilovu, jau ilgu laiku dzīvo ASV, kur viņa veido visnotaļ veiksmīgu aktrises karjeru, bet decembrī latviete piedzīvojusi kādu īpaši laimīgu notikumu.

Decembra vidū viņa Romas Botāniskajā dārzā mija gredzenus ar amerikāņu filmu producentu, rakstnieku un režisoru Dereku Estlinu Pērvisu (abi attēlā), ar kuru aktrise iepazinusies 2008. gadā, kad viņa Rīgā filmējās kinodarbā Irēnas Sandleres drosmīgā sirds. Pirms romantiskās laulību ceremonijas abi tuvāko draugu lokā sarakstījušies Losandželosā. 

"Pēc tam mēs kopā veidojām filmu Airtight, kurā spēlēju vienu no galvenajām lomām. Izrādījās, ka mums ir līdzīgi dzīves uzskati, lieliska saprašanās un daudz kopēju mērķu. Pirmajā iepazīšanās dienā sarunājāmies 14 stundu no vietas," žurnālam Privātā Dzīve atklājusi Tērauda.

Šī nav Tēraudas pirmā laulība - pēc šķiršanās no Samoilova viņa ASV paguva apprecēties, nomainīt uzvārdu, kļūstot par Aiju Kustrupu, un izšķirties. Pēc šķiršanās viņa atzina, ka vispār vairs nevēlas precēties, jo tas izjauc attiecības un rodas privātīpašuma problēmas, tomēr tagad viņa savas domas ir mainījusi.
;
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!