Bijusī modele Aija Tērauda (attēlā), kurai savulaik bijušas attiecības ar hokejistu Kārli Skrastiņu un volejbolistu Aleksandru Samoilovu, jau ilgu laiku dzīvo ASV. Tur sieviete veido ne tikai aktrises karjeru, bet arī paspējusi apprecēt kādu amerikāni un no viņa izšķirties.

Vairākus gadus ilgās attiecības ar Samoilovu Tēraudai pajuka 2009. gada beigās - tiesa, Latvijas medijiem vēl nepilnu gadu pēc šķiršanās viņa stāstīja, ka ir kopā ar volejbolistu, bet pats sportists atklāja, ka tā vis neesot.

Tagad, kādā intervijā stāstot par piedzīvotajām mīlestībām, aktrise atklājusi, ka pēc šķiršanās no populārā volejbolista viņa paguvusi apprecēties, bet laulība izjukusi.

"Amerikā apprecējos, pat nomainīju uzvārdu, bija periods manā dzīvē, kad biju Aija Kustrupa. Pasē pat vēl neesmu apmainījusi atpakaļ uzvārdu, atbraukšu uz Rīgu un to nokārtošu," žurnālam Pastaiga pastāstījusi Tērauda, kura pati laulības raksturo kā piedzīvojumu.

"Apprecējos Ņujorkā, iemīlēšanās periods bija ļoti skaists, bet kopdzīve mums nesanāca. Dažreiz dzīve kopā sabojā visus fantastiskos nākotnes plānus. Esmu pieredzējusi, ka Amerikā cilvēkiem piemīt tieksme dzīvots nākotnē, nevis tagadnē, un tā nu gan ir tukša laika pavadīšana.

Manam amerikāņu vīram Braienam Kustrupam piemita tipiska amerikāņu domāšana. Tik interesanta, ka sākumā es uz to pavilkos, man ļoti patika klausīties, kā viņš domā, līdz beidzot sapratu, ka tas tiešam nav mans dzīvesveids," skaidrojusi aktrise.

Pēc novembrī notikušās laulības šķiršanas viņa bijušajam vīram jautājusi, kāpēc viņš vēlējies precēties - vīrietis atbildējis, ka ieraudzījis, ka viņa ir "loti laba manta", kas jāņem ciet bez domāšanas.

"Tā bija sākušās mūsu attiecības. Akciju un obligāciju tirgotājiem tā ir dzīve - pirkt un pārdot izdevīgus darījumus bez domāšanas, lai organismā darbojas adrenalīns, vēlāk redzēs, kas sanāks. Mums vēlāk nekas nesanāca, jo amerikāņu dzīvesveids man izrādījās svešs," atzinusi Tērauda.

Par izjukušo laulību aktrise gan neskumst, jo ir pārliecinājusies, ka Ņujorkā vīriešu netrūkst.

"Ja ar vienu vīrieti nesanāk attiecības, tad te ir pilns ar citiem, kuru dzīves uzskati un vērtības ir līdzīgāki tavējiem. Te ir pilns ar citiem vīriešiem. Ņujorkā viņu tiešām ir vairāk nekā sieviešu," smejoties novērojumos dalījusies Aija, kura jau metusies jaunās attiecībās.

"Man ir draugs, kuram - atkal jau! - gribas precēties. Viņš ir amerikānis, tās būtu viņa pirmās laulības, bet es viņam saku, ka tikko izšķīros, un, ja gribēšu precēties, tad ne ātrāk kā pēc gada, jo man ir svarīgi būt ar cilvēku kopā pirms kāzām un saprast viņa dzīves vērtības.

Un vispār es negribu precēties, tas viss izjaus attiecības, sākas privātīpašuma problēmas. Laikam vēl ilgi neprecēšos," prātojusi aktrise.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!