Foto: Privātais arhīvs

Mēnesi pēc mazā Dereka laišanas pasaulē viena no Amerikā veiksmīgākajām latviešu aktrisēm Aija Tērauda (attēlā) publicējusi bildes, kurās iepazīstina fanus ar savu lolojumu un atrāda īsā laikā atgūto lielisko figūru.

Tēraudas un viņas izredzētā, producenta, rakstnieka un režisora Dereka Pērvisa, kopīgais dēliņš Dereks Emersons pasaulē nāca 6. oktobrī. Pēc nedaudz vairāk kā mēneša - 17. novembrī aktrise atrādījusi mazulīti arī faniem, publicējot savos sociālajos portālos bildes no skaistiem brīžiem kopā ar atvasīti.

Jaunā māmiņa nopozējusi gan ratiņpastaigas laikā, gan turot lolojumu piespiestu cieši pie krūts. Sirsnīgie attēli jau izpelnījušies vispārēju sajūsmu. Ļaudis sūta aktrisei sirsnīgus sveicienus, secina, ka māmiņas loma viņai ļoti piestāv, un pat saskatījuši mazajā Derekā līdzību ar mammu.

Lai gan kopš dzemdībām pagājis vien nieka mēnesis, Tērauda jau atguvusi savu slaido augumu. Visdrīzāk aktrisei tas tik ātri izdevies tā iemesla dēļ, ka viņa allaž uzturējusi sevi formā un veltījusi laiku fiziskām aktivitātēm.

Iepriekš DELFU Izklaidei Tērauda atklājusi, ka regulāri nodarbojas ar jogu un skrien pa parku, kā arī apmeklē ķīniešu cīņas mākslas nodarbības, kā arī rūpīgi seko līdzi savai ēdienkartei. Acīmredzot cītīgi ievērotais režīms nav viņu pievīlis, arī atgūstot formu pēc grūtniecības.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!