Foto: LETA

Latvijas Nacionālajā teātrī strādā precēts aktieru pāris - Gundars Grasbergs un Inga Misāne-Grasberga. Gundars 360TV raidījumā "Pasaki to skaļi" pastāstīja, ka izvairās spēlēt uz vienas skatuves ar sievu, turklāt režisori to nemaz arī nepiedāvā.

Gundars Grasbergs joko, ka reizēm kopā paspēlē tikai tādas spēlītes, kur viņa ir Sarkangalvīte, bet viņš – vilks, kas grasās apēst daiļavu.

"To jau ir teikuši visi, kam ir sieva aktrise. Tas nav īsti iespējams. Mums jau dzīvē ir attiecības. Tad vēl uz skatuves pārkāpt kādās mīlētāju attiecībās... Es kaut kā pats neticu līdz galam, to darot un pārslēdzoties," par profesionālās dzīves savienojamību ar privāto dzīvi teic aktieri.

Ja tiek piedāvāts, abi neatsakās spēlēt kopā, bet, par laimi, režisori to vairs nemaz arī nepiedāvā: "Ir skatuves partneri, ar kuriem tu vari atļauties būt brīvs, bet ir arī tādi, kuriem mēs viens otram netiekam klāt. Mēs ar sievu esam smejoties teikuši, ka jāiesniedz direktoram saraksts! Es jau zinu, ka, ja, piemēram, ar to cilvēku būsim mīlētāji, mums nekas nesanāks," viņš uzskata.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!