Foto: AFP/Scanpix
Britu aktieris Garijs Oldmens pagājušā gada nogalē apprecējies ceturto reizi, slepenā ceremonijā Santabarbarā mijot gredzenus ar savu draudzeni, džeza mūziķi Aleksandru Edenboro, raksta ārzemju mediji.

Baumas par 50 gadus vecā aktiera un 31 gadu vecās dziedātājas iespējamajām laulībām aizsākās pēc viņu ierašanās režisora Deivida Finčera filmas The Curious Case of Benjamin Button pirmizrādē decembra sākumā.

Oldmenam šīs ir ceturtās laulības. Pirmo reizi Oldmens vīra kārtā stājās 1987. gadā. Laulība ar angļu aktrisi Lesliju Menvilu ilga trīs gadus, un aktrise vīram dāvāja dēlu Alfiju. 1990. gadā viņš apprecēja Holivudas zvaigzni Umu Tūrmani, bet pēc diviem gadiem arī šī laulība izjuka. 1997. gadā Oldmens salaulājās ar modeli Donju Fiorentino, ar kuru bija iepazinies Anonīmo alkoholiķu tikšanās laikā, un šajā četrus gadus ilgušajā laulībā piedzima divi dēli (Gulivers Flinns un Čārlijs Džons).

Pasaules slavu Oldmenam atnesa Sex Pistols dalībnieka Sida Višesa loma 1986. gada filmā Sids un Nensija - biogrāfiskā vēstījumā par pankroka ikonas un viņa draudzenes vētrainajām attiecībām.

Oldmens deviņdesmitajos gados bija uzsācis nopietnu cīņu ar alkoholismu, bet tagad atkarība esot uzveikta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!