Foto: F64

Savulaik populārais aktieris Jānis Reinis (attēlā), kurš pirms trim gadiem alkohola dēļ zaudēja darbu Latvijas Nacionālajā teātrī, atklājis, ka šobrīd viņš no postošās atkarības atbrīvojies.

"Alkohola manā ēdienkartē nav! To esmu izsvītrojis. Man arī nerādās alkoholiķu murgi, kad, piemēram, sapņos redzu, ka esmu piedzēries, no rīta pamostos, bet, par laimi, tomēr neesmu," sarunā ar žurnālu Privātā dzīve savas tagadējās attiecības ar alkoholu raksturojis aktieris.

Viņš arī pastāstījis, ka kompānijās un dažādos burziņos spēj būt jautrs arī bez alkohola, tāpēc atturēšanās viņam problēmas nesagādājot, un arī karojošā alkoholiķa lomu, kurš ar dažādām cūcībām censtos kompensēt savu atkarību, viņam piedēvēt nevarot.

Par to, kā izdevies atbrīvoties no dzeršanas, Reinis plašākus komentārus nav sniedzis, vien atzinis, ka nekādus ārstniecības kursus viņš nav izmēģinājis.

"Man vienkārši palika kauns. Man ir 52 gadi, un sev pateicu - Janka, ko tu d..sies? Dzīvoju kā tāds smurgulis. Laiks rit ātri, kaut kas taču jādara," skaidrojis aktieris.

Pērn Reinis arī apņēmis sievu - pēc vairāku gadu kopdzīves viņš apprecējās ar Vitu Frinbergu, ar kuru kopā darbojas arī kosmētikas firmā un kura daudz palīdzējusi vīram, lai viņš izkļūtu no ieilgušās depresijas perioda.

Tāpat aktieris iesaistījies vairākos ar teātri saistītos projektos, vasarā viņš plāno kopā ar seriāla Sirdsmīļā Monika kolēģiem apbraukāt Latviju un koncertēt, bet paralēli darbiem Reinis arī sācis mācības kursos, kas saistīti ar drāmas terapiju un bērniem ar īpašām vajadzībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!