Foto: Vida Press
Izcilais skotu aktieris Jūens Makgregors pošas savām otrajām kāzām dzīvē – šonedēļ viņš precēsies ar sava piektā bērna māti aktrisi Mēriju Vinstedu, vēsta "Page Six".

Pēc piecu gadu kopābūšanas Jūens Makgregors Losandželosā precēsies ar savu mīļoto sievieti, 37 gadus veco Mēriju Vinstedu. Pāris ir kopā kopš 2017. gada, kad abi kopā filmējās lentē "Fargo" un iemīlējās. Tobrīd Makgregors vēl bija precēts vīrs.

Makgregora pirmā laulība ar grieķu izcelsmes dizaineri Evu Mavrakis ilga 22 gadus un tika uzskatīta par ļoti stipru un saticīgu savienību, līdz aktieris paziņoja par laulības šķiršanu "nesamierināmu atšķirību dēļ". Pāris faktiski pašķīrās 2018. gadā, bet laulība oficiāli izbeigta 2020. gadā.

Jau 2017. gadā Makgregors satuvinājās ar aktrisi Vinstedu. Nākamajā gadā viņu – tobrīd vēl precētu vīru – paparaci pieķēra kādā kafejnīcā, kur viņš ar Vinstedu skūpstījās. Tad arī kļuva zināms par Makregora ilgās laulības krahu. Aktiera pirmajā laulībā izaudzinātas četras meitas, no kurām viena adoptēta Mongolijā.

Pagājušajā gadā Vinsteda dāvāja aktierim piekto bērnu – dēlu Lorenu, un nu pāris pošas kāzām. Kāds viņiem pietuvināts cilvēks medijam "Page Six" pauda, ka "viņi ir iemīlējušies vairāk nekā jebkad agrāk, un viņu pirmā kopīgā bērna piedzimšana pagājušajā gadā tikai nostiprināja viņu attiecības."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!