Foto: Vida Press
Oskarotais amerikāņu aktieris Tims Robinss Losandželosas tiesā iesniedzis šķiršanās prasību, ziņo slavenību tabloīds "TMZ".

Tima Robinsa laulība ar rumānieti Gratielu Brankusi allaž bijusi slepenības plīvurā tīta – nav pat īsti zināms, kad aktieris ar šo sievieti apprecējās, taču nu zināms, ka Robinss vēlas juridiski šķirties.

Gratiela ir 33 gadus jaunāka par šobrīd 62 gadus veco aktieri. Tabloīds "TMZ" izpētījis, ka Gratiela varētu būt apmēram tādā vecumā kā Tima Robinsa dēli, kas dzimuši savienībā ar slaveno aktrisi Sjūzenu Sarandonu. Ar Sarandonu aktieris bija kopā no 1988. līdz 2009. gadam, taču viņi nebija precējušies.

Par Gratielu Brankusi zināms vien tas, ka viņa 2012. gadā absolvējusi Bukarestes universitāti, bet ar Timu Robinsu iepazinusies apmēram 2016. gadā, kad abi satikās bezpeļņas uzņēmumā "The Actors Gan'g", kur rumāniete darbojās kā mārketinga koordinatore, bet Robinss bija mākslinieciskais vadītājs. Tabloīds lēš, ka Robinsa slepenā laulība ar krietni jaunāko dāmu varētu būt ilgusi apmēram trīs gadus. Kopār ar Brankusi aktieris arī nereti apmeklējis publiskus pasākumus, taču nekādas sīkākas informācijas par viņu kopdzīvi nav.

Tomēr Losandželosas tiesā iesniegtā šķiršanās prasība apliecina, ka pāris bija savas attiecības reģistrējis arī juridiski.

Tims Robinss savas karjeras laikā ticis vairākkārt nominēts prestižākajām kino balvām un 2004. gadā arī saņēmis "Oskaru" par lomu Klinta Īstvuda režisētajā filmā "Noslēpumu upe".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!