Foto: AFP/Scanpix
Britu kinoaktieris un bijušais futbolists Viinijs Džonss (43) arestēts par kautiņa izraisīšanu ASV pilsētiņā Sjūfolzā (Dienviddakotas štats). Kā policijai pavēstījuši notikuma aculiecinieki, kautiņš sācies kādā bārā, kad Džonss ar citiem apmeklētājiem nolēmis uzspēlēt biljardu.

Kāds no potenciālajiem pretiniekiem pajautājis aktierim par viņa lomu filmā X-cilvēki 3: Pēdējā cīņa. Tā kā šajā filmā Džonsa loma bija mutants vārdā Džagernauts, aktieris šo jautājumu uztvēris kā apvainojumu. "Viņš teica, ka filmējies arī daudzās citās filmās, un tamlīdzīgi," vietējiem žurnālistiem pavēstījis kāds aculiecinieks.

Tad bārā aizsācies kautiņš, kura gaitā Džonsam pa seju iesists ar alus kausu. Vispirms aktieris aizvests uz slimnīcu, bet pēc tam arestēts. Pagaidām oficiālas apsūdzības pret aktieri nav izvirzītas, turpretī 24 gadus vecais Džess Bikets, kurš viņam iesita ar alus kausu, apsūdzēts uzbrukumā cilvēkam.

Bijušais klubu Wimbledon un Chelsea, kā arī Velsas izlases futbolists Vinnijs Džonss filmējies vairāk nekā 30 filmās, bet plašāku popularitāti ieguva ar lomām Gaja Ričija filmās Nav dūmu bez stobriem un Ķēriens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!