Foto: Privātais arhīvs
"Man tas ir kā lēciens bezdibenī" – tā par laulības iziršanu ar Pāvelu Priļučniju saka latviešu izcelsmes Krievijā populārā aktrise Agate Muceniece.

Šobrīd rit 31 gadu vecās sievietes un viņas gadu vecākā vīra laulības šķiršanas process, vēsta Krievijas slavenību portāli.

Aktiera Pāvela Priļučnija un Mucenieces laulība cietusi fiasko astoņus gadus pēc savienības noslēgšanas. Ģimenē ir arī bērni.

Muceniece šobrīd aizsākusi veidot pati savu vloga kanālu "YouTube" vietnē, kurā informē par savu dzīvi kā šķirtenei.

"Negribējās par to "haipot", jo tas nav smuki. Tā bija mana ģimene, mans vīrs, un joprojām viņš paliks man tuvs cilvēks, jo mums ir kopīgi bērni. Mēs normāli sazināmies, esam taču bērnu vecāki," savā video vēstījumā skaidro Muceniece.

Lai gan vīrs, Krievijā par sekssimbolu uzskatītais Priļučnijs, video neparādās, Muceniece runā par viņu un laulības krahu. Muceniece arīdzan veikusi tetovējumu vietā, kur iepriekš pirkstu rotājis viņas laulības gredzens.

Sieviete savos vēstījumos laulības beigas salīdzina ar krišanu bezdibenī. "Es nezinu, kas ar mani būs, kurp iešu, kā tālāk veidosies mans liktenis. Tomēr no visas sirds iesaku citām sievietēm darīt tā, kā viņas uzskata par vajadzīgu. Man pašai bija grūti izšķirties, jo vīrs tomēr man ir pievilcīgs, ietekmīgs, valsts sekssimbols... Taču tā būs labāk," vēsta aktrise piebilstot, ka gaida, kas gan notiks dzīvē tālāk.

Vienlaikus ar pārdzīvojumiem par laulības krahu Muceniece ir ļoti aktīva sociālajos tīklos. "Instagram" vietnē savus sekotājus ar jauniem vēstījumiem viņa priecē katru dienu.

View this post on Instagram

Когда только добрался до дома, лёг в кровать, атакуют умные мысли))) эта мысль не моя, но оч правдивая! - Если у человека не получается вас использовать, он будет постоянно искать изъяны во всем, что вы делаете. Ничто и никогда не будет выполнено (с его точки зрения) достаточно хорошо. Кажется, что вы постоянно что-то делаете все не так. Этот человек никогда не скажет доброго слова о ваших достижениях. Подобные люди приносят в вашу жизнь только негатив, но вы сами позволяете им это делать. #спокойнойночи Ph: @pavelshelkovnikov Muah: @karisha_cooper Style: @mariam_bibi_

A post shared by Agata M (@agataagata) on Feb 23, 2020 at 4:25pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!