Foto: Privātais arhīvs

Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča intervijā raidījumā "Pāļa bazars" paziņojusi, ka apsver domu veidot politisko karjeru.

Jāņa Krīvēna veidotā "YouTube" raidījuma "Pāļa bazars" koncepts paredz alkoholisko dzērienu lietošanu paralēli sarunām par dzīvi un darbu.

"Pāļa bazara" jaunākajā epizodē Krīvēna viešņa ir Dārta Daneviča, kurai nācās atbildēt arī uz jautājumu, vai patiešām viņu un politiķi Artusu Kaimiņu saista romantiskas attiecības. Par tām pagājušajā nedēļā vēstīja pašmāju dzīvesstila prese.

Daneviča nenoliedz, ka ar Kaimiņu ir tikusies, taču neapstiprina, ka abus šobrīd vieno pāra attiecības.

"Viņš ir mans kolēģis no Nacionālā teātra laikiem. Mēs ar Kaimiņa kungu satikāmies dziļi politisku iemeslu dēļ, lai pārrunātu mūsu politiskās stratēģijas, jo es, iespējams, apsveru...," nepabeidzot teikumu, sacīja Daneviča.

Viņa skaidro, ka ar Kaimiņu apspriesti politiskie jautājumi "par iespējām nākamajās vēlēšanās".

Uz raidījuma vadītāja uzstājīgiem jautājumiem, vai Daneviča un Kaimiņš tik tiešām neiet uz randiņiem, aktrise norāda, ka nekad nevar zināt, kas notiks, jo pagājis pārāk īss laiks, kopš politiķis vairs neatrodas karantīnā pēc viņam diagnosticētas Covid-19 saslimšanas (politiķa atkārtoti veiktais tests uzrādīja izveseļošanos).

"Delfi Izklaide" jau vēstīja, ka šī gada sākumā izjuka 31 gadu vecās Danevičas attiecības ar kolēģi, par viņu četrus gadus jaunāko Dailes teātra aktieri Niklāvu Kurpnieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!