Foto: LETA
Priecīgs notikums gaidāms Latvijas Nacionālā teātra aktieru Ditas Lūriņas-Eglienas (attēlā) un Mārtiņa Egliena ģimenē – populārā aktrise ir otrā bērniņa gaidībās.

Aktrise faktu par gaidāmo ģimenes pieaugumu apstiprinājusi žurnālam Privātā Dzīve, bet sīkākus komentārus nav sniegusi un to, kad mazulītim jānāk pasaulē, nav vēlējusies atklāt. 

Lūriņas un Egliena ģimenē aug dēls Ernests, kurš dzimis 2006. gada vasarā. Abi aktieri ir precējušies jau vairāk nekā desmit gadus, un teātra aprindās tiek uzskatīti par vienu no saskanīgākajiem pāriem.

Lai gan daži pašmāju mediji vēsti par aktrises gaidāmo ģimenes pieaugumu pasnieguši kā pseidosensacionālu paziņojumu, ka Lūriņu uz skatuves vairs neredzēsim, šādām bažām īsti pamata nav.

Aktrise pastāstījusi, ka Nacionālā teātra izrādēs viņa piedalīsies līdz novembrim, un to apliecina arī teātra mājas lapā publicētā informācija - septembrī viņu skatītāji redzēs izrādēs Latgola.lv un Trubadūrs uz ēzeļa, bet oktobrī aktrises sniegumu varēs vērtēt izrādēs Trīs vīri kūrortā un Sieviete, kura nav uzmanības vērta.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!