Foto: Privātais arhīvs
Kādreizējā Dailes teātra štata aktrise, šobrīd influencere Ieva Florence-Vīksne laidusi pasaulē mazuli.

Talantīgā aktrise Ieva Florence-Vīksne dienu pēc Valentīndienas publiskojusi attēlu, kurā redzama jau krietnā grūtniecības periodā. "Esam pateicīgi mīlestībā," viņa raksta "Instagram" platformā. Vēlāk attēls papildināts ar tekstu "Esam pateicīgi par tavu nākšanu pasaulē 14.02.21. L.Florencs-Vīksne", attēlu komentējusi aktrise, liekot noprast, ka pirmdzimtais ir zēns.

Mazulis viņai un vīram Oskaram Vīksnem ir pirmais. Pāris salaulājās 2019. gadā, un Ieva kopš tā laika lieto dubultuzvārdu.

28 gadus vecā Florence-Vīksne savulaik publiski vairākās intervijās atzinusi, ka savu kursabiedru Oskaru sākotnēji neesot varējusi ciest, taču tad viņai deguns, proti, smarža, pateikusi, ka tas ir viņas īstais cilvēks.

Kopš aiziešanas no Dailes teātra štata, Florence sevi turpināja realizēt dažādos seriālos, kā arī aktīvi rosās influencēšanas lauciņā – "Instagram" platformā viņai ir 52 tūkstoši sekotāju, un aktrise regulāri reklamē dažādus produktus un pakalpojumus, sadarbībās iesaistot arī laulāto draugu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!