Foto: Mango

Jaunā seriāla UgunsGrēks viena no atraktīvajām varonēm Silvija Felzenbahere jeb aktrise Ilze Pukinska, kura atklāj, ka viņas dzīve lielākoties paiet, pārvietojoties no vienas pilsētas uz otru.

Ilze Pukinska jau vairākus gadus ir Valmieras drāmas teātra aktrise, taču viņas dzīvesvieta nav Valmierā, bet gan Baltezerā. Sarunā ar izklaides portālu Mango aktrise atklāj, ka, lai gan viņas darba vietas atrodas dažādās pilsētās, tas nav šķērslis.

"Esmu pie tā jau sen pieradusi, ka nemitīgi esmu ceļā. Es pati vadu automašīnu, esmu ļoti mobila. Tāda ir mana dzīve, es laikam daudz laika tērēju ceļam, bet man nav žēl," tā Pukinska.

Vaicājot, kādas pārmaiņas skars seriālā UgunsGrēks aktrises atveidoto varoni Silviju, jo viņa iepriekšējā seriāla Neprāta cena sērijās bija nonākusi postošas atkarības - alkoholisma varā, Pukinska cer, ka Silvija sapratīs savas kļūdas un viņai viss būs atkal labi, kā arī satikta mīlestība. Taču pie bijušā vīra Vadima (Jakovs Rafalsons. - Red. piez.), ar kuru Silvijai dzimuši divi dvīņi, seriāla varone neatgriezīsies.

Runājot par krīzi, aktrise nevairās par to runāt. "Tā krīze ir jūtama absolūti visās jomās. Teātris ir tāda pati iestāde, kā citas darba vietas, kur tiek samazināta alga. Krīze ir jūtama arī rēķinos, ko mēs maksājam. Taču nedrīkstam būt neadekvāti šajā laikā, sakot, ai, tas mani neskar, vai arī, jā, cik tas ir drausmīgi. Es pēc dabas esmu optimiste un negribu ticēt, ka varētu būt tik slikti. Esmu domājusi par to, ko latviešu tauta ir pārdzīvojusi divdesmitā gadsimta laikā. Nu, mīlīši, sajožam ciešāk jostas un turamies," tā par finanšu krīzi domā Pukinska.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!