Foto: Privātais arhīvs
Amerikāņu aktrise Kristīna Riči, kuru mileniāļu paaudze atceras no filmām "Kaspers" un "Adamsu ģimenīte", laidusi pasaulē savu otro atvasi – meitu. Bērns nosaukts par Kleopatru Riči Hemptoni, bet vecāki viņu uzrunā saīsināti, proti, par Kleo.

"Laipni lūgta pasaulē, Kleo," sociālajā tīklā "Instagram" vēstīja aktrise un viņas vīrs, friziermeistars Marks Hemptons. Ar viņu Riči apprecējās šā gada oktobrī, divus mēnešus pēc tam, kad paziņoja par mazuļa gaidībām.

"Mana sirds ekspoldē! Kristīnai un Kleopatrai klājas lieliski, mēs visi atpūšamies pēc tik piepildīta rīta," īsi pēc radībām vēstīja jaunais tēvs. Mazulis nāca pasaulē Losandželosā.

Jaundzimusī ir 41 gadu vecās Riči otrais bērns. Viņas pirmā atvase pasaulē nāca laulībā ar operatora asistentu Džeimsu Hērdegenu, no kura aktrise izšķīrās 2020. gadā pēc septiņu gadu kopdzīves. Šajās attiecībās piedzima dēls Fredijs, kuram nu jau septiņi gadi.

Pāra šķiršanās periodā ārvalstu tabloīdi minēja, ka vīrs, iespējams, bijis vardarbīgs, jo aktrise bija pat lūgusi tiesisko aizsardzību no Hērdegena. Tāpat uz viņu mājām regulāri tikusi saukta policija, skandāli bijuši bieži.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!