Foto: Privātais arhīvs
Amerikāņu aktrise, "Adamsu ģimenītes" spožākā zvaigzne Kristīna Riči otro reizi mūžā izgājusi pie vīra, vēsta ASV tabloīdi.

41 gadu vecā Kristīna Riči kļuvusi par slavenību friziera Marka Hamptona kundzi, liecina viņas publiskotais sociālajos tīklos. Pāris salaulājies divus mēnešu pēc tam, kad Riči paziņoja par bērniņa gaidībām.

Riči, kuru mileniāļu paaudze vislabāk atceras no filmām "Kaspers" un "Adamsu ģimenīte", gaida savu otro bērnu. Viņas pirmā atvase pasaulē nāca laulībā ar operatora asistentu Džeimsu Hērdegenu, no kura aktrise izšķīrās 2020. gadā pēc septiņu gadu kopdzīves. Šajās attiecībās piedzima dēls Fredijs, kuram nu jau septiņi gadi.

Pāra šķiršanās periodā ārvalstu tabloīdi minēja, ka vīrs, iespējams, bijis vardarbīgs, jo aktrise bija pat lūgusi tiesisko aizsardzību no Hērdegena. Tāpat uz viņu mājām regulāri tikusi saukta policija, skandāli bijuši bieži.

Riči neaizraujas ar savas privātās dzīves publiskošanu, tāpēc nav zināms, kad un kā viņa iepazinās ar savu nākamo vīru Hamptonu, taču abi pauž laimi par kopdzīves uzsākšanu un kopīgā bērna gaidībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!