Foto: DELFI

Skaistus jaunumus ar sociālo tīklu starpniecību pavēstījusi aktrise, kino dižpārdokļa "Svingeri" zvaigzne Kristīne Belicka – viņas saderinājusies ar grupas "Dzelzs vilks" bijušo basģitāristu Armandu Butkeviču, kurš šobrīd muzicē grupās "Apēdējs" un "Ryga".

Otrdien, 11. septembrī, Belicka "Facebook" savu attiecību statusu nomainījusi uz "saderinājusies". Ierakstā norādīts, ka viņas izredzētais ir Armands.

Ļaudis komentāros steiguši apsveikt laimīgo pāri. Savukārt "Dzelzs vilks" un "Ryga" mūziķis Mārcis Judzis apvaicājies, kad gaidāmas kāzas, jo "vajag zināt, jo dāvanai jāsāk krāt". Belicka noslēpumaini atbildējusi, ka "mēs jau sarunājām".

Atgādinām, ka agrāk Belicku vienoja romantiskas attiecības ar kādreizējo kolēģi Juri Straujo. 2016. gada izskaņā pāris paziņoja par saderināšanos, bet nākamā gada pavasari aktrise jau sagaidīja brīvas sievietes statusā.

"Jā, bija saderināšanās gredzens. Bet... gredzeni nāk un iet, tāpat kā auskari un ķēdītes. Nevajag pieķerties pie tā visa," toreiz izdevumam "Kas Jauns" par šķiršanos stāstīja aktrise.

Belicka arī piebilda, ka ar jaunu attiecību veidošanu nesteidzoties. Aktrisei tobrīd dzīvē svarīgākais bija viņa pati, pirmajā laulībā pasaulē nākušais dēliņš Sebastians, kā arī darbs teātrī un kino.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!