Foto: Privātais arhīvs

Jaunā Rīgas teātra (JRT) aktrise Sandra Kļaviņa pandēmijas laikā ļāvusies romantiskam piedzīvojumam – nu viņai ir virtuālais draugs no Turcijas, atsaucoties uz Kļaviņas vēstīto žurnālam "Annas psiholoģija", šonedēļ raksta "Privātā Dzīve".

JRT dīva Sandra Kļaviņa jau ilgāku laiku sarakstās ar vīrieti no Turcijas – citas kultūras un citas ticības pārstāvi. Viņa pati to sauc par romantisku piedzīvojumu, bet ne romānu.

Ar turku viņa sarunājas par filmām un mūziku, abi lēnā garā iepazīstot viens otru, turklāt šim cilvēkam izdevies ietekmēt Kļaviņas uzskatus un arī aizspriedumus.

"Varbūt skanēs jocīgi, bet es arī saprotu, ar ko tie citas mentalitātes vīrieši paņem. Protams, mums arī ir forši vīrieši, bet vēsture, karš, audzināšana, demogrāfija – viss ir atstājis iespaidu. Daudziem raksturīgs skopums emocijās un izteicienos – jūtas varbūt ir un daudz, taču tās netiek izrādītas. Bet sievietei to vajag – to sievišķīgo sajūtu, ka esi karaliene," žurnālam atklājusi aktrise.

Viņa pagaidām neko reālu neplāno un neesot arī vajadzība pēc vēstuļu drauga fiziskas klātbūtnes: "Pietiek, ka ir tāds pasaulē, kas tev tā raksta," viņa spriež, piebilstot, ka tādējādi tiekot aizpildīts viņas emocionālais lauks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!