Foto: Vida Press
Pusgadu pēc kāzām ar trešo vīru izcilā aktrise gaida mazuli, ziņo "Page Six".

36 gadus vecā Skārleta Johansone ir stāvoklī – viņas un vīra Kolina Džosta ģimenē ienāks pirmais abu kopējais bērns. Johansone jau ir māmiņa sešus gadus vecajai Rozai Dorotejai, kura nāca pasaulē aktrises otrajā laulībā ar franču reklāmistu Romēnu Dauraku.

Pati aktrise pagaidām nav komentējusi grūtniecību, taču zināms, ka šī iemesla dēļ viņa nav apmeklējusi vairākus pasākumus, kas saistīti ar filmu "Melnā atraitne", kurā Johansonei ir galvenā loma.

Mazulis Johansones un Džosta ģimenē pieteicies pusgadu pēc tam, kad viņi apprecējās klusā ceremonijā. Daiļās Johansones vīrs ir komiķis un aktieris, tostarp scenārists slavenajam "Saturday Night Live" skeču šovam. Džostam ir 38 gadi, un laulības ar Johansoni ir viņam pirmās.

Johansonei šī nav pirmā laulība – viņai aiz muguras ir trīs gadu ilga laulība ar aktieri Raienu Reinoldsu, kā arī tikpat ilga laulība ar francūzi, reklāmas aģentūras īpašnieku Romēnu Dauraku; šajās attiecībās 2014. gadā pasaulē nāca Johansones meita Roza Doroteja. Laulība izira 2017. gadā, bet jau pēc diviem gadiem viņa saderinājās ar pašreizējo vīru Džostu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!