Foto: Vida Press
Aktrise un savulaik populārā jauniešu seriāla "The O.C." zvaigzne Miša Bārtone (attēlā) par sevi atgādinājusi, publicējot visai pikantu foto, kurā viņa pozē bez krūštura.

Pēc veiksmīgās debijas tīņu seriālā Bārtones karjera nav izvērtusies pārāk ievērojama. Šobrīd 30 gadus vecajai aktrisei nācies saskarties ar daudzām grūtībām.

Lai gan Bārtonei tika paredzēta žilbinoša karjera, pēdējos gados viņa piedalījusies mazbudžeta filmās un vairākos ne pārāk veiksmīgos projektos. Tāpat viņa savulaik nonākusi policijas redzeslokā – aktrise alkohola un narkotisko vielu reibumā vadīja auto.

Daudzo likstu dēļ aktrise slīga depresijā un mocījās ar ēšanas traucējumiem, taču tagad, šķiet, viņa atkal tikusi uz zaļa zara. Tabloīdi vēsta, ka Bārtone arvien biežāk iziet sabiedrībā un pamazām atgriežas kino apritē.

To, ka sieviete jūtas patiesi laimīga, apmierināta ar dzīvi un harmonijā ar sevi, apliecina arī visai pikants foto, kuru aktrise publicējusi savā "Instagram" blogā. Viņa bildē redzama kailām krūtīm, kūpinot cigareti uz gleznaina fona.

Island vibes 🇬🇷 #Mykonos #Censored

A photo posted by Mischa Barton (@mischamazing) on Jul 12, 2016 at 2:38pm PDT

Morning vibes !!! Monday lets do this 💥💙 Hope everyone has a wonderful week Xoxo 📸 @moalturki

A photo posted by Mischa Barton (@mischamazing) on Jul 11, 2016 at 3:39am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!