Foto: LETA

Plašu ažiotāžu teātra mīļotāju vidū radījusi pirmdien Dailes teātrī pēc pirmā cēliena pārtrauktā režisora Dž.Dž.Džilindžera izrāde Marija Stjuarte, kas radīja runas, ka viens no teātra vadošajiem aktieriem Andris Bērziņš (attēlā) uz skatuves kāpis alkohola reibumā.

Lai gan teātra pārstāvji pēc notikušā skaidroja, ka aktieris piedzīvojis psiholoģisku sabrukumu, izrādes apmeklētāju vairākums ir pārliecināti, ka Bērziņš gluži vienkārši bija par daudz iedzēris un pēc pirmā cēliena izrādi nav spējis turpināt.

Sarunā ar izklaides portālu Mango pats Bērziņš trešdien pastāstīja, ka ar viņu viss ir "gandrīz kārtībā".

"Jā, es esmu dzīvs. Psiholoģiskajam sabrukumam vēl es neesmu ticis pāri, jo man vēl nav bijis brīvlaiks, bet tūlīt būs, un tad viss, cerams, būs pavisam labi," gurdā balsī sajūtās dalījās aktieris.

"Man ir fiziska un emocionāla pārslodze, un pirmdien viss saslēdzās kopā. Tāpēc arī izrāde tika pārtraukta," notikušo skaidroja Bērziņš, bet uz jautājumu, vai viņš pirms izrādes lietojis grādīgos dzērienus, cienījamais mākslinieks vaļsirdīgi atzina, ka bija dzēris.

"Kā lai citādi tiek vaļā no stresa?" retoriski jautāja aktieris, kurš šajā sezonā ne tikai piedalījies vairākās vadošās lomās Dailes teātra izrādēs, bet arī bija viens no TV3 šova Dziedi ar zvaigzni žūrijas pastāvīgajiem locekļiem, kas nodarbinātajam aktierim radīja vēl papildus slodzi.

"Kādu laiku es jaunos projektos neiesaistīšos, bet darbu jau iestudētajās izrādēs turpināšu. Kurš gan cits to darīs?" jautā Bērziņš, kurš jau otrdienas vakarā veiksmīgi aizvadīja mūzikla Ceplis izrādi - tajā aktieris atveido galveno lomu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!