Foto: DELFI
Priecīgu notikumu septembrī piedzīvojis skatītāju iemīļotais aktieris Andris Bērziņš: viņš saderinājies ar savu mīļoto sievieti - mākslinieci Inesi Gūtmani (abi kopā attēlā). Tiesa, pagaidām gan vēl nav oficiāli šķirta aktiera iepriekšējā laulība.

"Cerējām, ka mana iepriekšējā laulība tiks šķirta agrāk un jau šoruden ar Inesi varēsim apprecēties. Taču tiesas sēde vēl nav notikusi, un kāzas nākas pārcelt uz nākamo gadu," žurnālam Kas Jauns atklājis Bērziņš.

Tas gan nav atturējis aktieri no kāda īpaši romantiska soļa - septembra nogalē viņš simboliskā ceremonijā pie Dobeles baznīcas bildināja savu izredzēto, un viņa devusi jāvārdu.

Savu apņemšanos jau tuvākajā nākotnē kļūt par vīru un sievu abi arī apstiprinājuši ar saderināšanās gredzeniem: vienu no tiem - senu ģimenes relikviju - aktierim iedevusi mamma, bet, lai pietiktu zelta arī otram gredzenam, klāt nācies piekausēt ķēdīti, ko aktieris nēsājis kaklā.

"Uzticot man gredzenu, saņēmu mammītes svētību manai kopābūšanai ar Inesi, kura nudien man ir kā eņģelis," atzinis aktieris.

Jau vēstīts, ka Bērziņš daudzus gadus bijis precējies ar tulkotāju un bijušo aktrisi Lenviju Sīli, un šajā laulībā pasaulē nākusi arī aktiera meita Marija Bērziņa, kura gājusi vecāku pēdās un kļuvusi par aktrisi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!