Foto: DELFI

Radio BOOM FM populārais rīta šovs Suņu būda ir viena no tām vietām, kur pašmāju šovbiznesa zvaigznes mēdz neapzināti izpļāpāties par lietām, kuras vislabprātāk nevienam nestāstītu. Līdzīgi gadījies arī aktierim Andrim Bulim (attēlā), kurš atzinies narkotiku lietošanā.

Suņu būdas vadītājs ir pļāpīgais Latvijas Nacionālā teātra aktieris Artuss Kaimiņš, un ne vienu reizi vien viņam izdevies studijas viesus izprovocēt ar dažādiem personiskiem jautājumiem, nereti pat savus ciemiņus sadusmojot vai saraudinot.

Šonedēļ Suņu būdā viesojās aktieris Andris Bulis. Jāatzīst, ka Kaimiņš uzreiz "ķērās vērsim pie ragiem" un savu viesi nežēloja - Bulis tika iztaujāts pat visdažādākajām tēmām, kā arī vairākkārt pārtraukts pusvārdā, un Artuss par savu ciemiņu nekautrējās arī pazoboties.

Sarunas gaitā Kaimiņš vēlējās arī noskaidrot, kad Bulis pēdējo reizi lietojis narkotikas. Lai gan viesis pirmajā brīdī apgalvoja, ka nekad tās pat nav pamēģinājis, Kaimiņš viņam nenoticēja, apgalvojot, ka visi aktieri kādreiz ir noprovējuši.

Beidzot Bulis tomēr padevās un atzinās, ka pēdējā reize, kad viņš lietojis narkotikas, esot bijis studiju laikā - viņš kojās Baltā kaza kopā ar draugiem esot pīpējis zālīti, uz ko Artuss apmierināts izsaucās "jē, beibī!".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!