Foto: Privātais arhīvs

Kāzu jubileju šonedēļ svin aktieris Andris Bulis un viņa sieva Ilze – pāris ir precējies jau 14 gadus. Godinot šo skaisto notikumu, vīrs publiskojis romantisku foto no abu mīlestības svētkiem un savai sievai veltījis dzejas rindas.

"Tas bija tik sen, tas bija tik nesen. Jau bira lapas, jau plauka tās lapas. Un neatminos nakti, jo modos no rīta. Tu gulēji blakus un čukstēji klusi," "Instagram" tīklā publiskotā kāzu foto aprakstā vēstījis Bulis.

Tāpat arī aktieris bildi papildinājis ar vairākiem tēmturiem, kuros norādījis, ka nekad neaizmirsīs abu kāzu dienu un tas esot bijis ļoti piepildīts brīdis.

Ilze ir Andra skolas gadu mīlestība. Tiesa, pirms pāris gadiem pāra kopdzīvi aizēnoja skaļš skandāls – atklājās, ka aktieris vairākus gadus uzturējis attiecības ar sabiedrības dāmu Lieni Skulmi un pat uzsācis ar viņu kopdzīvi.

Vēlāk gan Bulis džentlmeniski atzina savu kļūdu, to nožēloja un atgriezās pie ģimenes. 2017. gada sākumā pāris kļuva par vecākiem meitiņai. Šajā savienībā pasaulē nācis arī pirmdzimtais dēls Markuss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!