Foto: AFP/Scanpix
Aktrise Andželīna Džolija savu septiņus gadus veco dēlu Medoksu mudina kolekcionēt dunčus un zobenus, ziņo ārzemju mediji.

Džolijas un aktiera Breda Pita adoptētais septiņus gadus vecais dēls Medokss, kā vairums zēnu viņa vecumā, ir sācis izrādīt interesi par ieročiem un nažiem. Džolija pastāstījusi presei, ka viņas ģimenē ieroču kolekcionēšana ir tradīcija, kas tiek nodota no paaudzes paaudzē, un diena, kad bērnam tiek nopirkts pirmais ierocis, ir liels notikums.

Aktrise stāsta: "Mana mamma paņēma mani līdzi uz veikalu, lai nopirktu pirmo dunci, kad man bija 11 vai 12 gadi."

Džolija gan uzsver, ka kolekcijai iegādāto nažu asmeņi ir truli, tāpēc tie nav bīstami, pie tam, ar dēlu ir bijusi diskusija par vardarbību. "Mēs runājām arī par samurajiem un par cilvēku aizstāvēšanu. Mēs runājām par daudz ko."

Slavenais Holivudas pāris audzina sešus bērnus: Kambodžā dzimušo Medoksu (7), no Vjetnamas nākušo Paksu Tjenu (4), etiopiešu meitenīti Zaharu Mārliju (3), bioloģisko meitu Šilohu (2) un nesen dzimušos dvīņus.

Šobrīd aktrises vīrs Breds Pits cenšas pierunāt sievu atgriezties darbā, jo Andželīnai Džolijai pēc dvīņu piedzimšanas ir iestājusies depresija.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!