Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu aktrise Andželīna Džolija itāļu Vanity Fair oktobra izdevumā atklājusi faniem bēdīgu ziņu. Tā kā viņa šobrīd ir mamma sešiem bērniem (un negrasās apstāties), viņas dzīves prioritātes ir mainījušās – aktrise grasās ievērojami samazināt filmēšanās apjomus un nenoliedz, ka drīzumā varētu pārtraukt filmēties vispār.

Viņa atzīst, ka kino jomā vairs nelolo tādas ambīcijas kā divdesmit gadu vecumā. Tagad viņas dzīve esot daudz trakāka un piedzīvojumiem bagātāka kā jaunībā. "Mēs ar Bredu [Pitu] pilotējam lidmašīnas, nemitīgi ceļojam uz dažādām neērtām vietām un esam apņēmušies šajos ceļojumos ņemt līdzi visus bērnus. Tagad jūtos daudz drosmīgāka kā toreiz, kad biju "jaunā un dusmīgā sieviete"."

Uz jautājumu, kādi ir viņas plāni attiecībā uz precībām ar Bredu Pitu, viņa atbild atklāti: "Parasti, kad cilvēki iemīlas, viss vispirms grozās ap precību rituālu un tad turpinās ar bērniem. Mums ir sanācis otrādi. Agrāk vai vēlāk tie būs bērni, kas gribēs, lai mēs apprecamies. Sāks uzdot jautājumus: kāpēc Šreks un Fiona apprecējās, bet jūs nē?"

Šobrīd kinoteātros gaidāma Klinta Īstvuda režisētā Changeling, vēl viņa sola pāris filmas tuvākajos gados, bet par turpmāko skaidrības nav, raksta tribine.lv.

Foto: Klinta Īstvuda filmas
Changeling
prezentācija 61. Kannu kinofestivālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!