Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Holivudas aktrisei Andželīnai Džolijai jau piecus gadus nav bijušas attiecības ar kādu vīrieti, viņa atzinusi videointervijā izklaides kanālam "E!"

Vēl ne tik sen Andželīna Džolija un Breds Pits tika uzskatīti par skaistāko Holivudas pāri. Nu pagājuši jau pieci gadi kopš viņu faktiskās šķiršanās un trīs gadi kopš laulības šķiršanas juridiski, un visu šo laiku Džolijai nav bijis neviena mīļākā. To aktrise atzinusi intervijā ASV izklaides medijam "Entertainment!".

Jāpiebilst, ka arī visur esošie slavenību paparaci ne reizi Džoliju nav fiksējuši kāda vīrieša sabiedrībā. Aktrise apstiprinājusi: visu šo periodu pēc šķiršanās no Breda Pita viņai nav bijuši nedz randiņi, nedz romantiskas attiecības ar kādu vīriešu kārtas pārstāvi.

Džolija pati ieilgušo vienatnes periodu raksturo ar, iespējams, augstām prasībām pret potenciālo partneri. "Man šķiet, ka man ir šausmīgi garš saraksts ar visādiem nē," intervijā pauda talantīgā māksliniece. Turklāt visu viņas laiku paņemot rūpes par sešiem bērniem, no kuriem trīs ir Pita bioloģiskās atvases, trīs adoptēti bērni.

Savulaik par ideālo ģimeni uzskatīti, šobrīd joprojām turpinās tiesvedība par iespējām Pitam tikties ar bērniem. Martā notika kārtējā tiesas sēde, un tajā 19 gadus vecais Medokss liecināja pret savu audžutēvu. Tiesvedība velkas jau no 2016. gada. Kā liecina līdz šim izskanējusī informācija, Džolija pieprasījusi pilnu aizbildniecību pār bērniem, kā arī stipri ierobežotas tēva iespējas ar atvasēm tikties.

Džolija pieņēma lēmumu no Pita šķirties, jo slavenais aktieris, būdams reibuma stāvoklī, reiz esot pagrūdis un iesitis Medoksam; pārim stipri atšķīrusies izpratne par bērnu audzināšanas metodēm.

Breds Pits ir Džolijas trešais vīrs, abi apprecējās 2014. gadā. 2019. gadā laulība juridiski šķirta. Bredam Pitam šajā laikā bijušas vairākas nenozīmīgas draudzenes, taču Džolijai nav bijis neviena cita vīrieša.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!