Foto: Reuters/Scanpix

Šonedēļ noslēdzies īpašais Guys' Choice Awards (Puišu izvēles) balsojums par pasaulē seksīgākajām sievietēm, un tajā triumfējusi 42 gadus vecā Holivudas aktrise Dženifera Anistone (attēlā), kura tiks apbalvota šī balsojuma svarīgākajā kategorijā – "desmit seksualitātes gadi".

Pēc prēmijas iedibinātāju vārdiem, Anistone visiem vīriešiem patīk, jo viņa iemieso gan seksualitāti, gan humora izjūtu un ikviens vīrietis vēlētos, lai tāda būtne dzīvotu vismaz viņam kaimiņos. Šīs balvas pasniegšana kļūs par savdabīgu izpausmi tam maigumam, ko vīrieši izjūt pret seksapīlo aktrisi.

Tiesa, neraugoties uz ilgstošo pielūgsmi, Anistones vārdu bieži vien saista ar ļoti neveiksmīgām un īslaicīgām attiecībām, lai gan viņas mīļāko saraksts ir visai garš. Precējusies viņa ir tikai vienu reizi - no 2000. līdz 2005. gadam viņa bija aktiera Breda Pita sieva.

Guys' Choice Awards tika dibināta 2007. gadā, un līdz šim kategorijā "desmit seksualitātes gadi" triumfējušas aktrises Kamerona Diasa (2008), Halle Berija (2009) un Čārlīza Terona (2010).

Kā ziņo laikraksts The New York Daily News, balvu pasniegšana notiks 10. jūnijā, bet šobrīd jau zināmas arī uzvarētājas citās kategorijās - Džesika Bīla uzvarējusi kategorijā "seksualitātes svētais Grāls", Bruklina Dekere atzīta par "neprātīgi seksīgo", bet Sofija Vergara vīriešiem asociējas ar "seksualitātes un jautrības apvienojumu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!