Foto: Vida Press
Ārvalstu medijus šonedēļ pāršalkusi vēsts, ka slavenā aktieru pāra Bena Afleka un Dženiferas Gārneres (abi attēlā) laulības dzīvē iestājusies krīze. Izplatījušās runas, ka drīzumā gaidāma šķiršanās prāva un mantas dalīšana.

Vairāki ārzemju mediji publicējuši informāciju, ka aktieru attiecībās iestājies atsalums un tajās valda nesaskaņas. Pārim tuvu stāvoša persona pastāstījusi, ka Afleks un Gārnere ilgu laiku mēģinājuši ignorēt samilzušās problēmas, taču beidzot vadzis lūzis.

"Bieži vien, kad Dženiferai un Benam ir strīds, viņi problēmas neizrunā līdz galam un turpina būt kopā nelaimīgi," pastāstījis informators.

Savukārt kāds cits pāra labvēlis pavēstījis, ka Gārnere jau ilgu laiku apmeklējot psihologu, lai sagatavotos šķiršanās procesam un gaidāmajiem emocionālajam pārdzīvojumam. Visvairāk viņu satraucot tas, kā pēc laulības izbeigšanas tiks sadalītas aprūpes tiesības par pāra kopīgajiem trīs bērniem.

Slavenību fotogrāfi pamanījuši, ka pēdējā laikā abi mīlnieki arvien retāk parādās kopā un nepavada viens otru uz saviesīgiem pasākumiem. Savukārt aizvadītajā mēnesī Afleks manīts bez laulību riņķa uz pirksta.

Tiek izteikti minējumi, ka par vienu no saskanīgākajiem Holivudas pāriem dēvētie mīlnieki oficiāli par šķiršanos paziņos jūnija beigās, kad aktieri atzīmēs desmito kāzu jubileju.

Gārnere un Afleks ir kopā kopš 2005. gada, un šajā savienībā pasaulē nākuši trīs bērni - meitas Violeta (9) un Serafina (6), kā arī dēls Semjuels (3).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!