Foto: Privātais arhīvs

Dailes teātra aktieru pāris Gints Grāvelis un Ērika Eglija savas attiecības noformējuši arī juridiski.

Dailes teātra mājaslapā nu lasāms, ka 38 gadus vecās Ērikas Eglijas vārdam pievienojies Grāveles uzvārds, proti, aktrise tagad godājama par Ēriku Egliju-Grāveli.

Dailes teātra sabiedrisko attiecību vadītājs Marko Rass portālam "Delfi" apstiprina, ka aktieri ir apprecējušies, un izmaiņas teātra mājaslapā ieviesušās gluži nesen. Kad kāzas notikušas, Rass nekomentēja – tā esot aktieru privātā dzīve.

"Jā, ir tāds fakts. Mēs neprecējāmies priekš citiem, tāpēc tas nav soctīklos," par noslēgto laulību portālam "Delfi" teic Grāvelis. Tomēr viņš atklāj, ka sareģistrējušies teju pirms mēneša – 18. jūlijā.

Grāveļa un Eglijas attiecības aizsākušās pirms sešiem gadiem. Gan 40 gadu vecajam Grāvelim, gan Eglijai šī ir pirmā laulība.

Iepriekš Gints Grāvelis no 2007. līdz 2014. gadam bija kopā ar dziedātāju Rudīti Būmani, abi satikās mūziklā "Izredzētie". Šajā savienībā 2009. gadā pasaulē nāca abu dēls Krišs, un, lai gan viņi bija saderinājušies, tomēr šīm attiecībām nebija lemts ilgs mūžs.

Jau iepriekš "Delfi" vēstīja, ka Gints un Ērika kā pāris atstāj ļoti saskanīgu iespaidu. Kā liecina aktieru sociālajos tīklos publiskotie kadri, mīlētāji kopā apceļo Latviju un dodas citos piedzīvojumos.

Tāpat arī viņus vieno kopīgs hobijs – makšķerēšana, kurai Ēriku pievērsis Gints, un pāris ar saviem lomiem labprāt palepojas arī sociālajos tīklos.

View this post on Instagram

A post shared by Erika Eglija (@erikaeglija) on Jul 6, 2020 at 11:03am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Erika Eglija (@erikaeglija) on Mar 19, 2020 at 2:34pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!