Foto: Reuters/Scanpix

Par vienu no pēdējā laika apspriestākajiem tematiem šovbiznesā kļuvusi Holivudas aktiera Čārlija Šīna (attēlā) atzīšanās, ka viņš ir HIV pozitīvs. Skandāls joprojām nav pierimis, un šonedēļ eļļu ugunij piešāvusi slavenību ziņu un tenku portāla Radar Online izplatītā vēsts, ka viņu rīcībā nonācis skandalozs un provokatīvs video.

Kā zināms, rūpīgi glabātais Šīna noslēpums, ka viņš inficējies ar vīrusu, tika atklāts aizvadītajā nedēļā, kad aktieris viesojās amerikāņu šovā Today. Viņš arī apstiprināja baumas, ka par savu diagnozi zinājis jau aptuveni četrus gadus.

Pēc šī paziņojuma vairākas Šīna bijušās draudzenītes steidza komentēt savas seksuālās attiecības ar aktieri laikā, kad viņš jau bija inficējies ar HIV. Savukārt slavenību dzīvi atspoguļojošais portāls Radar Online sniedzis paziņojumu, ka Čārlijs savulaik ielaidies mīlas sakaros ar vīriešiem.

Tiek ziņots, ka Radar Online rīcībā nonācis video, kurā iemūžināts, kā Šīns pamatīgā narkotisko vielu reibumā veic orālo seksu kādam vīrietim. Sižetā redzami kadri, kuros aktieris smēķē kreku un ar muti apmierina savu kompanjonu.

Kā vēsta izdevums, pēc šīs "priekšspēles" Šīnam ar video redzamo vīrieti bijis anālais sekss. Kāds slepens informators pastāstījis Radar Online, ka sižetā redzamie kadri iemūžināti 2011. gadā Lasvegasā. Tāpat šis "labdaris" atklājis, ka aktieris esot biseksuāls un slēpjot savu patieso seksuālo orientāciju.

Izdevuma rīcībā nonākusi informācija, ka Šīnam vēlāk nācies iztērēt vairākus miljonus ASV dolāru, lai piedauzīgais video nenonāktu atklātībā. Viņš arī pieprasījis iznīcināt lietiskos pierādījumus, taču aktieris nav zinājis, ka slepus izveidota vēl viena video kopija. Savukārt izdevuma Radar Online pārstāvji pagaidām nolēmuši sižetu nepubliskot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!