Foto: Vida Press
Priecīgi jaunumi par amerikāņu aktrises, savulaik populārā jauniešu seriāla "Beverlihilsa 90210" zvaigznes Šenonas Dohertijas (attēlā) veselības stāvokli – ārzemju mediji vēsta, ka viņa jūtas daudz labāk.

2015. gada vasarā pasauli pāršalca vēsts, ka Dohertijai atklāts krūts vēzis. Pērn viņai tika veikta mastektomija, taču krūts amputācija nepalīdzēja uzveikt slimību.

Ārstiem radās aizdomas, ka vēzis izplatījies, un aktrise uzsāka ķīmijterapiju. Savukārt pagājušā gada decembrī viņai tika sākta apstarošana.

Dohertija savu sociālo tīklu sekotājiem aizvadītās nedēļas izskaņā pavēstīja, ka apstarošanas terapija noslēgusies un viņas veselība manāmi uzlabojusies. Tiesa, sīkākus komentārus viņa nav sniegusi.

Šo priecīgo notikumu aktrise atzīmējusi ar paviesošanos frizētavā – viņas zēngalviņa nokrāsota tumšā tonī.

Kā vēsta ārzemju mediji, fotogrāfi 45 gadus veco aktrisi šonedēļ piefiksējuši Malibu un viņa izskatījusies visnotaļ veselīga un dzīvespriecīga.

Jāatzīmē, ka visu šo laiku Dohertija savu cīņu ar baiso slimību dokumentējusi "Instagram" tīklā, un sievietes drosme iedvesmojusi daudzus – komentētāji viņu nodēvējuši par "cancer slayer" jeb "vēža bendi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!