Foto: Vida Press
Slavenā kinoaktiera Džekija Čana dēls - mūziķis un aktieris Džeisijs Čans (attēlā abi kopā ar tēvu) – kopā ar savu draugu izvadītajās brīvdienās aizturēti par narkotiku glabāšanu un lietošanu.

Kā vēsta izdevums South China Morning Post, policija 31 gadu veco Čanu un viņa draugu Kaju Ko, kurš tiek dēvēts par daudzsološu taivāniešu aktieri, apcietinājusi kādā ballītē Pekinā, bet tagad abiem nerātņiem draud kriminālsods.

Džeisijs Čans kļuvis par kārtējo slavenību atvasi, kas pēdējos gados iesaistīta narkotiku skandālā, un šonedēļ tiek ziņots arī par Brūsa Vilisa un Demijas Mūras meitu Talulu, ar kuru vecāki vairs nespēj tikt galā.

Čans jaunākais Losandželosā mācījies aktiermākslas un deju kursos, kā arī apguvis ģitārspēli. 2004. gadā nāca klajā viņa pirmais solo albums mandarīnu valodā, 2008. gadā - otrais, bet 2010. gadā - trešais.

Kino viņš filmējas kopš 2004. gada, lielākoties Āzijas filmās, bet no Holivudas lielbudžeta filmām ir piedalījies abās animācijas filmas Kung Fu Panda daļās, kur ierunāja Dzērves balsi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!