Foto: LETA

Radiostacijas BOOM FM populārākā un visvairāk apspriestā raidījuma Suņu būda vadītājs Artuss Kaimiņš (attēlā) uzsācis jaunu akciju – pirms nedēļas viņš saviem klausītājiem lūdza ziedot naudu.

Akcijas noteikumi bija vienkārši - tiem, kuriem Suņu būda nepatīk, uz Kaimiņa privāto kontu bija jāsūta nauda ar piebildi "nē", bet tie, kuri par raidījumu ir sajūsmā, ziedojumu varēja veikt ar piebildi "jā".

"Man ir saziedoti 32 lati," šonedēļ savā raidījumā līksmoja sabiedrībā pretrunīgi vērtētais Latvijas Nacionālā teātra aktieris un lielījās, ka visi ziedojumi veikti ar atzinīgo piebildi.

Kaimiņš arī nosauca visu ziedotāju vārdus un uzvārdus, kā arī atklāja summas, kas ziedotais - mazākais ziedojums bija viens santīms, bet divi puiši aktierim bija ziedojuši katrs pa desmit latiem.

Lai demonstrētu savu godīgo dabu, raidījuma vadītājs pēc padoma vērsās pie saviem šīs nedēļas studijas viesiem - deputātiem Viktora Valaiņa, Kārļa Eņģeļa un Romāna Naudiņa.

Deputāti atzina, ka šādā naudiņas vākšanā nekādus pārkāpumus nesaskata, un ieteica Kaimiņam savāktos līdzekļus iztērēt, jo viņš strādā sabiedrības labā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!