Foto: LETA

Maija vidū darbību uzsāka humorista Ufo dibinātais radio BOOM FM, kurā par vienu no spilgtākajām ētera personībām īsā laikā kļuva Latvijas Nacionālā teātra aktieris Artuss Kaimiņš (attēlā), kurš trešdienu rītos vada pārraidi Suņu būda, taču šonedēļ Kaimiņš paziņoja, ka "būdu" klopēs ciet.

Par šo lēmumu aktieris pavēstīja trešdienas, 30. oktobra, rītā. Tas, protams raisījis neizprati Suņu būdas klausītāju pulciņam, kurš mikroblogu vietnē Twitter jau sācis lūgties, lai Kaimiņš tomēr kārtīgi apdomā savu paziņojumu.

Visai lielā neizpratnē pagaidām ir arī pats radio dibinātājs Ufo, kurš trešdienas rīta pārraides laikā nav atradies studijā un nemaz nav zinājis, ka Kaimiņš grasās publiski paziņot, ka Suņu būdai pienākušas beigas.

"Pagaidām es neko nevaru komentēt, jo man nebija ne jausmas, ka Artuss grasās kaut ko tādu paziņot. Kad būšu ar viņu parunājis, varēšu sniegt plašāku komentāru," sarunā ar DELFI Izklaide pastāstīja Ufo.

Kaimiņa vadītā rīta programma pāris mēnešu laikā jau iemantojusi krietnu atbalstītāju pulciņu. Studijā pie sevis aktieris ik nedēļu aicina dažādus populārus pašmāju ļaudis, lai ar tiem patērgātu, tiesa, sarunas lielākoties notiek ne pārāk draudzīgā atmosfērā, jo Artuss nemitīgi mēģina savus viesus izprovocēt ar dažādiem kompromitējošiem jautājumiem.

Tā, piemēram, Kaimiņš savulaik līdz asarām novedis seriāla Ugunsgrēks zvaigzni Regīnu Devīti, mēģinājis izprovocēt mūziķi Sandi Kiopu, iztaujājis aktieri Ģirtu Ķesteri par seksa tēmām un pat sadusmojis Saeimas deputātu Imantu Parādnieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!