Foto: Reuters/Scanpix
Turpinās jezga ap aktieru Džonija Depa un Amberas Hērdas (abi attēlā) laulības šķiršanu. Šonedēļ publiskajā telpā nopludināti tiesas dokumenti un lietas materiāli. Gaismā nācis šokējošs notikums – Deps kāda ķīviņa laikā ar sievu nogriezis sev viena pirksta galu un ar savām asinīm aprakstījis sienu.

Slavenību tenku portāla TMZ rīcībā nonākuši materiāli, kurus Hērda iesniegusi tiesā. Jau vēstīts, ka tajos iekļauts arī video, kurā iemūžināts pāra strīds.

Tāpat nopludināts šokējošs foto, kurā iemūžināts Džonija Depa asiņojošais pirksts. Tiesas dokumentos teikts, ka aktieris kāda strīda laikā ar sievu sevi pamatīgi apskādējis ar stiklu. Vēlāk viņš ar asinīm uz sienas rakstījis Hērdai veltītus aizvainojumus.

Tiek vēstīts, ka šis incidents noticis aizvadītā gada martā, kad Deps bijis Austrālijā. Hērda tajā laikā atradusies Londonā un piedalījusies filmas "The Danish Girl" tapšanā.

Tiesas dokumentos norādīts, ka Deps un Hērda sazinājušies telefoniski. Sieva apgalvo, ka vīrs bijis piedzēries un narkotisko vielu reibumā. Telefonsarunas laikā starp abiem izcēlies kašķis.

Strīda laikā Deps Hērdai pārmetis, ka viņa esot neuzticīga – kinozvaigzne apvainojusi savu sievu, ka viņai esot mīlas dēka ar aktieri Billiju Bobu Torntonu.

Deps dusmās savu telefonu triecis pret stiklu un tas izšķīdis. Tad viņš ar lausku nogriezis viena sava pirksta galiņu. Tiesa, tā vietā, lai vērstos pēc palīdzības, viņš savas asinis izmantojis, lai uz sienas uzrakstītu sievu aizvainojošu tekstu.

Savainoto pirkstu Deps iemērcis zilā krāsā. "Starring", "Billy Bob", "easy Amber" jeb "galvenajās lomās Billijs Bobs un vieglā Ambera", vēstījis uzraksts uz sienas. Gan Depa asiņojošais pirksts, gan aprakstītā virsma iemūžināti foto, kas iekļauti tiesas dokumentos.

Hērda skaidrojusi, ka Deps nemitīgi viņu apsūdzējis neuzticībā. Viņa gan apgalvojusi, ka šie aizvainojumi neesot bijuši pamatoti – viņa vīru neesot krāpusi.

Tāpat tiesas dokumentos teikts, ka pēc savainojuma gūšanas Deps aptuveni diennakti nav saņēmis mediķu palīdzību. Šī iemesla dēļ savainotā pirksta gals bijis jākonstruē no jauna. Ārsti nepieciešamos audus ņēmuši no aktiera rokas.

Depa ievainojuma dēļ uz četrām nedēļām nācies pārtraukt filmas "Karību jūras pirāti" jaunākās daļas filmēšanu.

Atgādinām, ka 30 gadus vecā Hērda maijā pieprasīja šķiršanos no Depa pēc 15 laulībā aizvadītiem mēnešiem. Neilgi pēc tam aktrise, kura apsūdzēja vīru vardarbībā, ieguva tiesas izdotu aizliegumu Depam viņai tuvoties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!