Foto: Reuters/Scanpix

Aizvadītā gada pavasarī tabloīdos uzvirmoja baumas, ka Holivudas aktieris Leonardo Dikaprio uzsācis romānu ar barbadosiešu izcelsmes dziedātāju Riannu. Vēlāk runas noklusa, taču tagad atkal mediji ziņo, ka, iespējams, starp abiem uzplaiksnījusi romantiska dzirksts.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Rianna un Dikaprio aizvadītās nedēļas izskaņā atpūtušies Parīzes naktsklubā L'Arc. Vairāki aculiecinieki slavenību dzīvi atspoguļojošajam portālam TMZ apliecinājuši, ka aktieris un dziedātāja izklaides vietā ieradušies atsevišķi, taču vakara gaitā vairākus brīžus pavadījuši kopā.

Tāpat tiek ziņots, ka Rianna un Dikaprio apmainījušies ar skūpstu, un tas raisījis pamatu runām, ka starp abiem uzplaukušas vecās simpātijas. Anonīmo aculiecinieku stāstītais ārvalstu tabloīdiem bijis gana spēcīgs pierādījums, lai paziņotu, ka zvaigznes uzsākušas romānu.

Tiesa, izdevums People centies šīs runas atspēkot, paziņojot, ka viņu rīcībā nonākusi informācija, ka Leo un Rianna esot tikai labi draugi un agrākās simpātijas atstātas pagātnē. Savukārt abas zvaigznes baumas nav komentējušas.

Jau vēstīts, ka runas par abu romānu izskanēja aizvadītā gada pavasarī. Arī paparaci ļoti paveicās - slavenību fotogrāfiem izdevās abus piefiksēt kopā. Tiesa, aktiera un dziedātājas mīlas dzīves vētīšana toreiz beidzās ar to, ka Dikaprio kādu franču izdevumu iesūdzēja tiesā, jo tas publicēja nepatiesu informāciju, ka Rianna no viņa gaidot bērnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!