Foto: Vida Press

Godalgotā Holivudas aktrise Sandra Bulloka slavena ne tikai daudzo veiksmīgo lomu, bet arī pagalam neveiksmīgās mīlas dzīves dēļ. Nesen 51 gadu vecā skaistule izveidojusi attiecības ar fotogrāfu un modeli Braienu Rendelu (attēlā), un šonedēļ atklājušies baisi fakti par viņa pagātni.

Izdevums The Daily Mail ziņo, ka 49 gadus vecais Braiens, ar kuru Bulloka iepazinusies šī gada sākumā sava adoptētā dēliņa Luija Bardo piecu gadu dzimšanas dienas svinībās, ir izbijis narkomāns, kurš vairākkārt nonācis likumsargu redzeslokā.

Atsaucoties uz vairākiem Rendela radiniekiem un draugiem, tiek vēstīts, ka viņa pagātne bijusi visai skandaloza un trauksmaina. Deviņdesmitajos gados Bullokas mīļotais cīnījies ar narkotiku atkarību. Tajā laikā viņam bijušas attiecības ar sievieti vārdā Dženīna, un 1993. gadā viņa laidusi pasaulē Rendela meitu Skailaru.

Tiesa, pats tētuks tajā laikā ārstējies rehabilitācijas klīnikā un regulāri iepinies nepatikšanās. Viesošanās policijas iecirknī viņam bijusi pavisam ierasta un ikdienišķa lieta. Turklāt ārstēšanās nav sniegusi nekādus rezultātus, un Rendels turpinājis lietot narkotikas.

It kā ar to vēl nebūtu gana, arī pati māmiņa bijusi atkarīga no heroīna. Savukārt Rendels par meitu viņas pirmajos dzīves gados nav rūpējies nemaz - viņš deviņdesmitajos gados nonācis likumsargu uzmanības lokā, jo ilglaicīgi izvairījies no alimentu maksāšanas, un vīrietis par savu bērnu nav izrādījis nekādu interesi.

Dženīna mitinājusies Oregonā un meitu audzinājusi kopā ar savu vīru Maiklu, kurš bijis narkodīleris. 2004. gadā viņa nomira no heroīna pārdozēšanas, un tad par Skailaras vienīgo aprūpētāju kļuva vecmāmiņa Perija.

Trīs gadus vēlāk arī Skailaras vecmāmiņa devās aizsaulē, un visbeidzot aprūpes tiesības par Skailaru, kura tobrīd bija 14 gadus veca, tika piešķirtas Rendelam. Šis notikums viņa dzīvē bijis lūzuma punkts - Braiens pilnībā atteicies no narkotikām un centies meitai atlīdzināt pāridarījumu.

Kā izdevumam pastāstījis kāds tuvs Rendela radinieks, Braiens jau aptuveni desmit gadus esot tīrs no narkotikām. Viņš uzņēmies pilnu aprūpi par savu atvasi, kļuvis par meitas sargeņģeli un dara visu iespējamo, lai izlabotu pagātnē pieļautās kļūdas un saglabātu ģimeniskas attiecības ar Skailaru, kurai šobrīd ir 22 gadi.

Pēdējos mēnešos Rendels vairākkārt piefiksēts kopā ar Bulloku. Tā, piemēram, viņš redzēts līdzās aktrisei, kad viņa devusies pakaļ savam dēliņam uz skolu. Tāpat izbijušais narkomāns bijis Sandras pavadonis dubultrandiņā ar aktrisi Dženiferu Anistoni un viņas vīru Džastinu Terū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!