Foto: Reuters/Scanpix

Pēc deviņu gadu kopdzīves slepeni apprecējās viens no slavenākajiem Holivudas pāriem – aktieri Breds Pits un Andželīna Džolija. Ārvalstu žurnālistus šī ziņa šokēja, taču viņi ātri noreaģēja un noskaidroja ilgi gaidītās ceremonijas detaļas.

Izrādās, ka kāzu ceremonijā, kas aizvadītajā sestdienā, 23. augustā, notika Francijā, piedalījušies vien 22 cilvēki.

Starp pieticīgi sarīkoto kāzu viesiem bija Pita vecāki, māsa un brālis, bet lūgto viesu sarakstā nav bijis pat Džolijas tēvs - leģendārais aktieris Džons Voits, kurš par šo notikumu uzzinājis vien no preses.

"Es tuvākajā laikā plānoju doties uz Eiropu. Gribu satikt jaunlaulātos un nodot viņiem sveicienus. Man patiešām liels prieks par šo notikumu," Džolijas tēva vārdus citē resurss TMZ.

Kā uzsver ASV mediji, svinīgā ceremonija bijusi pārdomāta līdz pēdējam sīkuma un piepildīta ar "dziļu jēgu". Piemēram, jaunlaulātie gredzenus mijuši tieši Nicā, jo nu jau mirusī Džolijas māte vēlējusies, lai viņas meita apprecas Francijas dienvidos.

Tāpēc 39 gadus vecā Džolija izpildījusi mātes vēlēšanos un pie altāra devusies, iekarot kaklā medaljonu ar viņas portretu. Džolija pie altāra devusies vintage kleitā no mežģīnēm un zīda, bet 50 gadus vecais Pits ar dēliem - krēmkrāsas linu uzvalkos.

Pie altāra jaunlaulātie noskaitījuši pašu izdomātus zvērestus, kas, kā vēsta mediji, visus klātesošos viesus aizkustinājis burtiski līdz asarām. Pēc tam 20 000 dolāru vērtus gredzentiņus vecākiem pasnieguši divi no viņu bērniem.

Savu medusmēnesi jaunlaulātie nolēmuši pavadīt turpat Nicā, kur kopš kāzām uzturas kopā ar savu kuplo ģimeni.

Tikmēr abu aktieru fani fantazē, kā gan varēja izskatīties šajās kāzās, un viņiem nāk palīgā Tiso kundzes vaska figūru muzejs Sidnejā - tā darbinieki īsi pēc īstajām kāzām "apprecinājuši" savus vaska eksponātus.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!