Foto: Reuters/Scanpix

Aktieri Andželīna Džolija un Breds Pits (attēlā) tik drīz nepazudīs no tabloīdu ziņu virsrakstiem. Mediji nepagurdami urķējas pāra privātajā dzīvē, un tagad gaismā nākuši jauni fakti.

Šonedēļ Džolija tiesā iesniedza laulības šķiršanas dokumentus, kā iemeslu norādot ģimenes veselību. Drīz vien tenku portāla "TMZ" rīcībā nonāca informācija, ka abiem bijuši ļoti atšķirīgi uzskati, kā būtu pareizi jāaudzina bērni.

Vēlāk gaismā nāca fakts, ka Džoliju šķirt laulību pamudinājis kāds nepatīkams incidents. Informators medijiem pastāstīja, ka pret Pitu ierosināta izmeklēšana par vardarbību pret bērniem. Aizvadītajā nedēļā viņš reibumā esot verbāli un fiziski aizskāris savas atvases.

Gaismā nākušas sīkākas notikuma detaļas. Mediji vēsta, ka pagājušās nedēļas trešdienā Pits ar visu ģimeni privātajā lidmašīnā no Francijas atgriezies ASV.

Aktieris esot bijis alkohola reibumā. Starp viņu un Džoliju izcēlies strīds, un abiem pa vidu iejaucies pāra adoptētais dēls Medokss, kuram šobrīd ir 15 gadi. Viņš esot centies aizstāvēt mammu, kas pamatīgi sadusmojis Pitu.
Foto: Vida Press
"US Weekly" vēsta, ka kāds anonīms lidmašīnas apkalpes darbinieks sazinājies ar Losandželosas policiju un paziņojis, ka Pits kliedzis un pacēlis roku pret savu nepilngadīgo dēlu.

Kad lidmašīna nolaidusies Losandželosā, ģimeni jau gaidījuši pārstāvji no Losandželosas Ģimenes un bērnu lietu departamenta, lai iztaujātu visus, kas incidenta brīdī atradušies lidaparātā.

Tā kā šis incidents noticis privātajā lidmašīnā, lietas izmeklēšana nodota Federālā izmeklēšanas biroja (FIB) pārziņā.

FIB sniedzis publisku paziņojumu, ka šobrīd tiek noskaidroti lietas apstākļi. Savukārt tabloīdu žurnālisti piefiksējuši, ka ceturtdien pie Holivudas savrupnama, kurā šobrīd apmeties Pits, stāvējusi policijas automašīna.

Attiecīgās institūcijas pagaidām nav sniegušas sīkākus komentārus, bet vairāki tuvi Pita draugi, kuri vēlējušies palikt anonīmi, medijiem pastāstījuši, ka runas par fizisku un verbālu vardarbību esot stipri pārspīlētas un pat safabricētas.

Anonīmais ziņotājs no lidmašīnas esot visu pārpratis un pasniedzis Pitam ļoti neglaimojošā gaismā. Tiesa, strīds esot bijis, taču aktieris nevienā brīdī neesot kļuvis vardarbīgs pret kādu no bērniem.

Atgādinām, ka Džolija pēc šķiršanās vēlas pilnas aprūpes tiesības par pāra sešiem bērniem. Tabloīdu rīcībā nonākusi informācija, ka, lai gan aktrise pēc šķiršanās nav plānojusi liegt Pitam satikties ar dēliem un meitām, šobrīd tēvam nav ļauts apciemot atvases.

Izskanējusi versija, ka Džolija ar visiem bērniem apmetusies kādā īrētā savrupnamā Malibu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!