Foto: Vida Press

Slavenais amerikāņu aktieris Leonardo Dikaprio sācis tikties ar ne mazāk slaveno dziedātāju Riannu – tā ziņo portāls TMZ, atsaucoties uz saviem informācijas avotiem.

Aizvadītajās brīvdienās uz žurnāla Playboy ballīti Losandželosā bija sanākusi vesela virkne šovbiznesa zvaigžņu - Parisa Hiltone, Pamela Andersone, Naomi Kempbela, reperis Pusdolārs, Toms Hārdijs un citi, un tieši tur Dikaprio ar Riannu esot publiski bučojušos.

Tāpat mediji vēsta, ka abi draiskuļi kopā ir bijuši jau Vecgada vakarā, kad manīti ballītē Karību jūras salā Sentbārtsā, un Jauno gadu, iespējams, sagaidījuši divatā.

Ne 40 gadus vecais Dikaprio, ne 26 gadus vecā Rianna šo informāciju pagaidām oficiāli nav komentējuši, bet ārvalstu mediji aizvien aktīvāk sākuši vēstīt par jauno pārīti.

Ņemot vērā abu mīlnieku reputāciju, tas nebūtu nekāds pārsteigums; mulsina vienīgi viņu gaumes maiņa, jo Rianna līdz šim gulēja ar tumšādainiem reperiem, bet Leonardo - ar kārnām blondīnēm.

Izdevums
The Daily Mail
par šo tēmu pat aprunājies ar vienu no Dikaprio bijušajām sievietēm - ebreju modeli Bāru Refaeli, kura atbildējusi: „Man šķiet, ka Rianna ir lieliska. Viņa ir tips, kas noteikti patīk visiem vīriešiem".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!