Foto: Vida Press

Bija laiki, kad grūtniecība tika uzskatīta gluži vai par slimību un sievietei bērna gaidīšanas laiku bieži vien nācās pavadīt gultā, taču mūsdienās uzskati ir mainījušies, un topošās māmiņas labprāt bauda aktīvu saviesīgo dzīvi. Viņu vidū ir arī Holivudas aktrise Drū Berimora (attēlā), kura aizvadītajā nedēļā savu punci nodemonstrēja uz sarkanā paklāja.

39 gadus vecās Berimoras un viņas vīra Vila Kopelmana, kurš ir mākslinieciskais konsultants, ģimenē jau aug meitiņa, kas pasaulē nāca 2012. gada rudenī, un šobrīd aktrise ir otrā mazuļa gaidībās, turklāt pavisam drīz gaidāmas dzemdības, taču tas viņai neliedz joprojām apmeklēt dažādus pasākumus.

Marta beigās Berimora kopā ar savu vīru apmeklēja prestižo CinemaCon sanāksmi Lasvegasā, un pievilcīgā aktrise kļuva par vienu no pasākuma galvenajām zvaigznēm, kura baudīja nedalītu ļaužu uzmanību un kuras virzienā bija pavērsti, šķiet, visi foto objektīvi.

Berimora, kuras mazulim pavisam drīz jānāk pasaulē, visus sanāksmes apmeklētājus apžilbināja ar koši dzeltenu kleitiņu, kas visā krāšņumā izcēla viņas milzīgo grūtnieces punci, kuru viņa labprāt nodemonstrēja arī fotogrāfiem, pozējot uz sarkanā paklāja.

Tāpat bija grūti nepamanīt prieku un pozitīvismu, kas staroja no Berimoras, un  ārvalstu mediji dzelteno kleitiņu kombinācijā ar aktrises žilbinošo smaidu jau nodēvējuši par "īstu saulstariņa iznācienu uz paklāja".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!