Foto: Vida Press

Spožais Holivudas aktieru pāris Bleika Laivlija un Raiens Reinoldss nule kļuvuši par vecākiem savai ceturtajai atvasei, ziņo "Page Six". Pāris ir kopā jau aptuveni 13 gadus, no tiem 11 oficiālā laulībā.

Arī Latvijā iecienītā seriāla "Intrigante" zvaigzne Bleika Laivlija par grūtniecību paziņoja zvaigznes cienīgi – pērnā gada septembrī izejot uz sarkanā paklāja krāšņā "Valentino" kleitā, kas glīti izcēla aktrises grūtnieces vēderiņu.

Nu mazulis ir klāt. Laivlija svētdien vietnē "Instagram" publicējusi ģimenisku attēlu, kurā pati redzama pavisam slaida. Jau vēlāk viņa publiskoja dažus grūtniecības laika attēlus un vērsās gan pie saviem faniem, gan medijiem. 35 gadus vecā aktrise vēstīja, ka šobrīd ārā pie viņas mājas dežūrē ap 11 cilvēku – kā noprotams, paparaci fotogrāfi. "Ļoti ceru, ka viņi liks mani mierā. Viņi biedē mani un manus bērnus," izteicās Laivlija.

"Paldies visiem pārējiem par mīlestību un cieņu. Paldies tiem, kuri neseko profiliem, kas publicē mazuļu fotoattēlus. Paldies arī tiem medijiem, kas piekopj bērnu nerādīšanas politiku, no jums daudz kas ir atkarīgs," savus uzskatus pauda slavenā aktrise. Viņa saņēma atbalstu gan no Gvinetas Paltrovas, Rīzas Viterspūnas, Teilores Sviftas un citām šovbiznesa zvaigznēm.

Laivlija ar Reinoldsu apprecējās 2012. gadā pēc dažu gadu draudzības. Pēc diviem gadiem piedzima pāra pirmais bērns, meita Džeimsa (8), vēlāk pasaulē nāca arī Ineza (6) un Betija (3). Sava jaunākā bērniņa dzimumu pāris pagaidām neatklāj.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!