Foto: Privātais arhīvs
Populārā angļu aktrise Džeina Seimūra (attēlā), kura 1973. gadā iejutās Džeimsa Bonda meitenes lomā, 62 gadu vecumā pozējusi bikini, turklāt, pēc pašas vārdiem, viņa pēdējos 40 gadus bikini pat nebija uzvilkusi.

Pikanto fotogrāfiju uzņēmis Seimūras dēls, kurš strādā par profesionālu fotogrāfu, un bildi aktrise publicējusi savos sociālajos tīklos.

Kā atzīst aktrises pielūdzēji, 62 gadu vecumā Seimūra izskatās fantastiski labā formā, turklāt viņas izskats daudz nav mainījies pēdējo divdesmit gadu laikā.

Džeina Seimūra ir ebreju un holandiešu izcelsmes aktrise, īstajā vārdā Džoisa Penelope Vilhelmīna Frankenberga, bet pseidonīmu pieņēmusi par godu Anglijas karaļa Henrija VIII trešajai sievai.

Popularitāti aktrise iemantoja 1973. gadā, kad spēlēja Džeimsa Bonda meiteni filmā Live and Let Die. Toreiz viņas ekrāna partneris bija Rodžers Mūrs.

Vēlāk Seimūra filmējusies daudzās veiksmīgās filmās, bet pēdējā laikā biežāk redzama televīzijas filmās un seriālos, starp kuriem populārākais ir Daktere Kvinna (Dr. Quinn, Medicine Woman; 1993-1998).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!