Foto: Vida Press
Pasaules slavenību tabloīdos visvairāk apspriestais temats šobrīd ir Holivudas siržu lauzēja Breda Pita jaunās attiecības ar modeli Nikolu Poturalski. Nu kļuvis zināms, ka 27 gadus vecā sieviete jau ir saistīta ar laulības saitēm.

Britu tabloīdu žurnālisti izpētījuši, ka poļu izcelsmes skaistule juridiski ir precējusies ar 68 gadus veco uzņēmēju un restauratoru Rolandu Mēriju.

Mērijs ar preses pārstāvjiem nerunā, bet viens no uzņēmējam pietuvinātiem draugiem, saglabājot anonimitāti, tabloīdus informējis, ka viņš zina par sievas Nikolas sakaru ar populāro aktieri.

"Rolands pret to attiecas filozofiski. Viņš bijis precējies vairākas reizes, viņam ir kopumā pieci bērni no iepriekšējām attiecībām. Rolands nav greizsirdīgs uz Bredu Pitu un netraucē viņu saziņai. Rolanda un Nikolas savienību var saukt par atklātu laulību," paudis anonīmais avots.

Atgādinām, ka 56 gadus vecais Breds Pits kopā ar Nikolu pagājušajā nedēļā piezemējās lidostā Francijā, lai pēc tam dotos atpūsties uz aktieriem piederošo īpašumu Francijas dienvidos. Pits un Poturalski kopā fiksēti paparaci kadros, un tabloīdi lēš, ka abi draudzējas jau apmēram deviņus mēnešus.

"Hollywood Life" vēsta, ka par bijušā vīra jaunajām attiecībām interesējas arī Andželina Džolija, taču tas esot tikai abu kopējo bērnu labklājības nolūkos.

"Delfi" jau ziņoja, ka Breda Pita un Andželinas Džolijas laulība juridiski tika šķirta 2019. gadā, abi bija kopā vienpadsmit gadu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!