Foto: Reuters/Scanpix/LETA/VidaPress

Ziņu virsrakstos atkal nonācis 55 gadus vecais Holivudas spīdeklis Breds Pits. Ārzemju mediji steidz vēstīt, ka viņš ļoti satuvinājies ar aktrisi Aliju Šovkatu, un kuluāros jau izskanējuši dažādi minējumi par abu attiecībām.

Pits un 30 gadus vecā Šovkata pēdējos mēnešos vairākkārt manīti kopā dažādos publiskos pasākumos. Savukārt šonedēļ paparaci aktrisi piefiksējuši Losandželosā netālu no Breda mājām. 24. novembrī abi kopā apmeklēja arī repera Kanjes Vesta koncertu.

Daži pārim pietuvināti avoti, kuri vēlējušies palikt anonīmi, presei apgalvojuši, ka abi esot tikai labi draugi un uzticības personas. "Viņam patīk ap sevi pulcēt labus draugus," izdevumam "People" apgalvojis kāds zinātājs, piebilstot, ka abus vieno interese par mākslu.

Tiesa, atradušies arī tādi "labdari", kas tabloīdiem apgalvojuši, ka Pitam esot parādījušās simpātijas pret jauno aktrisi. Aktieri paši gan nekādus publiskus komentārus presei vai saviem faniem nav snieguši.

Šovkata, tāpat kā Pita bijusī sieva Andželīna Džolija, ir biseksuāla. Viņa par to publiski pavēstīja 2017. gadā kādā intervijā.

Atgādinām, ka Pits un Džolija iepazinās 2005. gadā filmas "Smita kungs un kundze" uzņemšanā un kļuva par pāri. 2016. gada rudenī pasauli šokēja ziņa, ka tiek šķirta viņu laulība. Breds vēlāk atzinās, ka laulību sašķobījusi viņa aizraušanās ar alkoholu.

Pits ir tēvs sešiem bērniem, no kuriem trīs ir viņa un Džolijas bioloģiskās atvases, bet trīs – adoptētas.

Pirms tam Pits bija precējies ar aktrisi Dženiferu Anistoni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!