Foto: Vida Press
Ārzemju plašsaziņas līdzekļus brīvdienās pāršalkusi ziņa, ka Holivudā izveidojies jauns mīlas pāris – mediji vēsta, ka romantiskas attiecības uzplaukušas starp aktieri Bredu Pitu un aktrisi Šarlīzi Teronu.

Pirmais šos jaunumus visiem paziņot steidzis tabloīds "The Sun", kas no aktieriem pietuvināta avota uzzinājis, ka Pits un Terona sākuši tikties pirms mēneša.

"Viņi tiekas jau aptuveni mēnesi. Viņi kādu laiku bija draugi, bet lietas ir attīstījušās," klāstījis anonīmais informators, kurš arī piebildis, ka aktierus esot iepazīstinājis Teronas bijušais draugs, aktieris Šons Penns.

Savukārt citi labdari klāstījuši, ka Terona un Pits kopā nesen manīti kādā filmas pirmizrādē, un Breds pasākumā nav kautrējies citu klātbūtnē Šarlīzei ap vidukli apvīt roku, vēsta "Fox News".

Atgādinām, ka Pits daudzus gadus bija kopā ar aktrisi Andželīnu Džoliju. 2016. gada rudenī pāris paziņoja par šķiršanos. Breds vēlāk atzinās, ka laulību sašķobījusi viņa aizraušanās ar alkoholu.

Pits ir tēvs sešiem bērniem, no kuriem trīs ir viņa un Džolijas bioloģiskās atvases, bet trīs – adoptētas.

Savukārt Terona, kura tiek dēvēta par vienu no daiļākajām un iekārojamākajām Holivudas aktrisēm, līdz šim nav bijusi precējusies. Pirms pāris gadiem viņa bija saderinājusies ar Šonu Pennu, bet vēlāk saderināšanās tika atsaukta. Viņa ir mamma diviem apdoptētiem bērniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!