Foto: Vida Press
Slavenā seriālu aktrise Šenona Dohertija sociālajā tīklā "Instagram" pēc nedēļu ilgas klusēšanas savā kontā ievietojusi paziņojumu par pašreizējo stāvokli, cīnoties ar vēzi, kuru viņai pērn atkal atklāja.

Populārā seriāla "Beverlihilsa, 90210" aktrise savā jaunākajā vēstījumā vēršas pie saviem faniem, paužot lielu pateicību par atbalstu, ko viņa pēc paziņojuma par vēža atgriešanos jūt patlaban.

"Pateikt, ka dzīvoju stresā, nozīmē nepateikt neko," raksta aktrise, "šobrīd nejūtu nekādu sazemējumu".

48 gadus vecā aktrise ziņo, ka, par spīti sliktajai sajūtai, viņa joprojām cīnās un padoties negrasās.

"Es vēlos pateikties jums visiem par jūsu mīlestību, lūgšanām un atbalstu. Man ir daudz, ko teikt, un es arī teikšu, bet pagaidām... Jūs nevarat pat iedomāties, cik daudz man palīdzat," raksta krūts vēža mocītā Dohertija.

Viņa šobrīd meklē savu iekšējo spēku, lai spētu turpināt cīņu ar ļauno slimību. Dohertija savam paziņojumam pievienoja arī attēlu, kurā redzama, jājam uz zirga.

"Delfi" jau vēstīja, ka šomēnes Dohertija atklāja, ka viņai ir vēzis ceturtajā – tā ir pēdējā – stadijā. Jau pirms vairākiem gadiem viņa uzveica krūts vēzi, taču pēc remisijas laika tas atkal ir atgriezies, un uzreiz vissmagākajā izpausmē.

Par to, ka slimība atgriezusies, aktrise klusēja apmēram pusgadu, baidoties no tā, ka paziņojums varētu mest ēnu uz viņas darbu un karjeru. Aktrise vēstīja, ka tieši darbs ir tas, kas liek viņai "katru dienu mosties un izkāpt no gultas".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!