Foto: Vida Press/Privātais arhīvs
Amerikāņu aktrise Džodija Svītina, kura pasaules mēroga slavu guva astoņdesmito gadu beigās ar lomu komēdijseriālā "Pilna māja" ("Full House"), kļuvusi par precētu sievu - sestdienas vakarā viņa apprecējusies ar savu ilggadējo draugu Meskālu Vasilevski, ziņo "Page Six".

Džodijas Svītinas un sociālā darbinieka Meskāla Vasilevska laulības ceremonijā Malibu, Kalifornijā, piedalījās tikai 50 viesu, tostarp daži kolēģi no savulaik slavenā ģimenes seriāla "Pilna māja" – Džons Steimoss un Kandensa Kamerona Burē.

Pāris par saderināšanos paziņoja šogad janvārī. Aktrise žurnālam "People" jau pēc kāzām pastāstīja: "Es zinu, ka man ir īstais partneris uz visu atlikušo dzīves laiku, un esmu par to ļoti pateicīga!" Savulaik abus iepazīstināja kopīgi draugi, un 2017. gadā sākās viņu mīlasstāsts.

Gadu pirms satikšanās viņa bija saderināta ar citu vīrieti, kurš, tāpat kā viņa, tobrīd atveseļojās no narkotiku lietošanas. Šis romāns beidzās jau drīz vien, jo vīrietis izrādījās vardarbīgs.

Līgavu pie altāra brīvā dabā pavadīja viņas tēvs, un kāzās piedalījās arī Svītinas abas meitas Zoija (14) un Beatrikse (11), kuras nāca pasaulē aktrises iepriekšējās laulībās, kuru bijušas trīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!